Soms is de verbinding met jezelf zoek. Je zit ergens mee. Je staat stil, wilt vooruit maar weet niet hoe. Je hebt klachten, of niet. Je hebt een doel voor ogen, of nog niet. Waar verlang je naar?  


byFERM heeft een eigen manier ontwikkelt om het beste in jezelf naar boven te halen. Deze unieke wijze is ontstaan door eigen en deskundige ervaring op diverse vlakken, opleiding en verdieping. Daarnaast laat ik je graag kennis maken met de kracht van de combinatie tussen coachen en behandelen. 


byFERM combineert therapeutische tools vanuit diverse opleidingen en cursussen. Daarnaast gebruikmakend van energetische technieken, aangevuld met Bachbloesems, essentiële oliën, celzouten en edelstenen. 


 Je leven bestaat uit een stroom van ervaringen, deze stopt nooit.  Je neemt de ervaringen die je opdoet in het nu mee in jouw 'rugzak'. Iedere ervaring stop je in een vakje in jouw rugzak. Vakjes met oordelen, meningen, positieve ervaringen, negatieve ervaringen, familie, gezin, werk, studie, enzovoort... jouw rugzak.  

Zodra je een ervaring opdoet wordt deze direct gekoppeld aan een vakje. Met jouw opvattingen. Voldoet de ervaring? Dan voel je je fijn. Voldoet deze niet? Dan voel je je naar. Je kwaliteit van leven komt niet voort uit je ervaringen maar is afhankelijk van je rugzak, hoe werken jouw vakjes?  Loop je ergens tegenaan? Dan heb je in je rugzak een manier zitten die de reactie bepaalt. 

Je kunt jouw rugzak eens neerzetten en de vakjes een voor een bekijken, leegmaken, vervangen of de inhoud aanpassen. Het gaat dan niet over goed/fout of waar/niet waar maar over de relatie tussen jou en jezelf, jouw kwaliteit van leven. 


In een intakegesprek bepalen we samen welke weg we inslaan. 


Neem vrijblijvend contact op: info@byferm.nl

"I've learned that people will forget what you said,

people will forget what you did, 

but people will never forget how you made them feel"

-Maya Angelon-