Soms is de verbinding met jezelf zoek en er knaagt iets in je. Misschien onderdruk je je onderbuikgevoel. Wat drijft jou? Waar verlang je naar?

Als FERME coach ga ik graag op een unieke manier samen met jouw op zoek, ik help je om met je eigen kracht in je kracht te komen.


 Je leven bestaat uit een continue'e stroom van ervaringen.  Je neemt de ervaringen die je opdoet in het nu mee in jouw 'rugzak'. Iedere ervaring stop je in een vakje in jouw rugzak. Vakjes met oordelen, meningen, positieve ervaringen, negatieve ervaringen, familie, gezin, werk, studie, enzovoort... jouw rugzak.  

Zodra je een ervaring opdoet wordt deze direct gekoppeld aan een vakje. Met jouw opvattingen. Voldoet de ervaring? Dan voel je je fijn. Voldoet deze niet? Dan voel je je naar. Je kwaliteit van leven komt niet voort uit je ervaringen maar is afhankelijk van je rugzak, hoe werken jouw vakjes?  Loop je ergens tegenaan? 

Je kunt jouw rugzak eens neerzetten en de vakjes een voor een bekijken, leegmaken, vervangen of de inhoud aanpassen. Het gaat dan niet over goed/fout of waar/niet waar maar over de relatie tussen jou en jezelf, jouw kwaliteit van leven. 


In een intakegesprek probeer ik een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou.

Op basis hiervan zal de FERME coach een unieke aanpak bepalen die bij je past en daardoor het best zal werken. 


Neem vrijblijvend contact op: info@byferm.nl

"I've learned that people will forget what you said,

people will forget what you did, 

but people will never forget how you made them feel"

-Maya Angelon-