Spirituele coaching – byFERM

BewustZIJN is een gevoel dat ik iedereen gun. Naast het energetisch werken heb ik me toegelegd op het geven van spirituele coaching.

Je kunt bij mij terecht voor een consult waarin ik je vertel wat voor jou belangrijk is. Door contact te maken met het universum fungeer ik als doorgeefluik en kan ik jou de inzichten geven die op dat moment voor jou van belang zijn. Zaken uit verleden, heden en toekomst kunnen aan bod komen. Je kunt ook terecht voor een consult op afstand, neem hierover contact op.


'Zowel op afstand als face-to-face een enorme aanrader om tot zelfinzichten te komen. -Nicole.'


Kinderen, ze kunnen vaak nog niet goed vertellen wat ze denken en voelen. Wil je weten wat je kind je wil vertellen? Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in het gedrag dat je kind laat zien. Waar komt het vandaan, hoe kun je hem het beste helpen? Wat heeft je kind nodig? Daarnaast kan  byFERM je ook helpen met het verwerken van deze boodschap(pen) in de vorm van begeleiding en advies. Neem contact met me op. Ik help je graag. Dit kan geheel op afstand.


'Na een lange weg heb ik me opengesteld voor Nadine, het is ontzettend bijzonder hoe ze de juiste snaren wist te raken. Ik begrijp mijn zoons beter, ik heb heel veel zorgen kunnen loslaten- N.'


'Sceptisch gaf ik de naam van mijn kind, ik ontving een wonderlijke brief. De brief kwam vanuit mijn kind er stond precies in waar ik al een hele tijd naar op zoek was. De begeleiding is ontzettend fijn. Daarnaast ga ik zelf nu ook in behandeling bij byFERM - S'

Ook maak ik gebruik van kaarten die de weg wijzen. Hierbij mag je een vraag stellen. Ik doe geen uitgebreide leggingen daarvoor verwijs ik je graag.

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! byFERM combineert graag om jou de beste versie van jezelf te laten worden. Neem contact op en dan kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen.