Loslaten is het nieuwe vasthouden

Loslaten is het nieuwe vasthouden

In de december maand blik ik terug… 2020: een jaar dat de geschiedenis in gaat als alles op zijn kop zettend.

2020 bracht mij nog dichter bij mijzelf. Het gaf mij mogelijkheid om stil te staan bij byFERM. Ik ben nieuwe wegen ingeslagen en heb paden bewandeld waarvan ik een jaar geleden niet wist dat ze bestonden. Ik mag veel mooie mensen ontvangen in mijn praktijk. Achter de schermen werk ik aan leuke projecten. Verder studeer ik en moeder ik, heb ik lief en ben ik positief over de toekomst. 2020 is ook het jaar dat ik veel onderzocht heb mbt mijn gezondheid. Ik heb een keuze gemaakt: een hevige operatie staat op mijn menu voor begin 2021. Loslaten is het nieuwe vasthouden zo voelt het. Deze operatie gaat mij op termijn veel opleveren qua fysieke gesteldheid echter heb ik er mentaal wel even tijd voor genomen.

Dat is wat ik jou ook wil meegeven bij je terugblik op 2020. Neem er mentaal echt even de tijd voor. Wat heeft het jaar 2020 met je gedaan? Waar ben je trots op? Wat ga je anders doen? Wat heeft zijn tol geeist? Op welk vlak mag je jezelf wat meer gunnen?

Het nieuwe normaal wat betekent dat voor jou? Wat heb je nodig daarin? Wat voel je?

Je bent welkom!

Make it a december to remember…

ByFerm's blog's

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *